Praktisch

Gelmelstraat 68
2320 Hoogstraten
Maak een afspraak:
Maandag 8u30 - 19u
Dinsdag 8u30 - 19u
Woensdag 8u30 - 19u
Donderdag 8u30 - 19u
Vrijdag 8u30 - 19u
Zaterdag 9u - 12u
U kan via de link voor afspraken ook de medicatie en voeding voor uw huisdier bestellen. Online afspraken kunnen niet gemaakt worden voor operaties, röntgen, echo en hartonderzoek. Hiervoor dient u telefonisch contact met ons op te nemen.
Wij zijn steeds telefonisch te bereiken voor spoedgevallen!
BEL: +32 3 375 97 27 MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK

In 2010 startte Aline Verschueren haar eigen praktijk in Hoogstraten. Omdat naast diergeneeskunde, ook dierenwelzijn en een zachte aanpak van zeer groot belang zijn werd haar praktijk een gigantisch succesverhaal. Dierenartsen A Plus is uitgegroeid tot een team van liefdevolle dierenartsen waar uw huisdier geen nummer zal zijn. Wij doen meer dan diergeneeskunde alleen!

Voor meer concrete informatie kan u terecht op onze persoonlijke website: https://dierenartsenaplus.be/

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Cardiologie
Chirurgie
Dermatologie
Echografie
Orthopedie
Voortplanting

Aline Verscheuren

Dierenarts

In 2005 studeerde Aline af met grote onderscheiding. Daarna bleef ze werkzaam aan de faculteit Diergeneeskunde in Merelbeke om zich verder te specialiseren in orthopedie.

In 2010 startte ze dan haar eigen praktijk. De praktijk groeide exponentieel door haar doorzettingsvermogen en perfectionistisch karakter. Ondanks haar drukke agenda gebruikte ze elk moment om zich bij te scholen in verschillende vakgebieden zoals weke delen chirurgie, ophtalmologie en voortplanting.

In 2020 slaagde ze voor haar examens gecertificeerd cardioloog op de European School for Advanced Studies.

Graag bijt ze zich vast in de ingewikkelde gevallen/cases en zal ze blijven zoeken naar oplossingen voor uw dier!

Expertise

  • Cardiologie
  • Chirurgie
  • Orthopedie

Gitte Van Weert

Dierenarts

Gitte is afgestudeerd in 2015 aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent.  Daarna is ze direct in de praktijk gestapt.

Door haar zachte aanpak en ambitie om zich verder te specialiseren paste ze perfect in het team van Dierenartsen A+.

Al snel werd duidelijk dat chirurgie haar stokpaardje ging worden. Daarom volgt ze regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland om zich verder te verdiepen in de chirurgie en orthopedie.

Voor gespecialiseerde operaties en wondverzorgingen zal u dan ook bij Gitte terecht kunnen.

Expertise

  • Chirurgie
  • Orthopedie

Niels Van De Putte

Dierenarts

Niels studeerde in 2015 af met onderscheiding aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Hierna bleef hij nog 2 jaar aan de universiteitskliniek werken om zich verder te specialiseren. Eerst in de zorg voor spoed- en gehospitaliseerde patiënten tijdens een internship en nadien als anesthesist.

Niels zijn grootste passie als anesthesist is uw lieve viervoeters veilig onder verdoving te brengen om te zorgen dat ze pijnvrij geopereerd kunnen worden.

Ook voor neurologie en vergevorderde echografie kan u bij Niels terecht.

Expertise

  • Echografie

Sander Vanhove

Dierenarts

Sander Vanhove studeerde in 2011 af als dierenarts. Na enkele jaren in Frankrijk gewerkt te hebben, is hij met de rugzak vertrokken op ontdekkingstocht naar Zuid-Amerika. Onderweg kwam hij daar veel dierenleed tegen en heeft hij dan ook geen seconde getwijfeld om er zoveel mogelijk dieren te helpen.

Dit is een mooi voorbeeld dat Sander zijn hart op juiste plaats heeft. Na een jaar rond te trekken heeft hij nog enkele jaren in Oost-Vlaanderen gewerkt. Omdat hij graag wilde terugkeren naar de vertrouwde Kempen kwam hij terecht bij Dierenartsen A+.

Naast de dagdagelijkse praktijk gaat zijn bijzondere interesse uit naar de interne geneeskunde, dermatologie en chirurgie.

Expertise

  • Chirurgie
  • Dermatologie

Oona Afari

Dierenarts

Oona studeerde in 2017 af aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit van Gent. Na wat ervaring opgedaan te hebben in de praktijk, heeft ze een internship doorlopen in een kliniek waar ze mocht samenwerken met verschillende specialisten. Ze legde zich voornamelijk toe op de spoedeisende hulp en de zorg van hospitalisatiepatiënten. Ook heeft Oona een grote liefde voor de allerkleinste patiënten, zoals konijnen en cavia’s.

Laura Stroobants

Dierenarts

Laura studeerde af aan de Universiteit van Gent in 2018. Hierna bleef ze nog intensief werken op de faculteit Diergeneeskunde onder begeleiding van vele specialisten. Hier begon haar liefde voor intensieve zorgen en spoed. Daarna werkte ze nog op twee verschillende universiteiten als spoedarts. De intensive care patiënten worden door Laura nauwlettend opgevolgd en in de watten gelegd.

Expertise

  • Cardiologie

charlien Verboven

Dierenartsassistent

Charlien studeerde af met grootste onderscheiding in de professionele bachelor Agro- en biotechniek met afstudeerrichting dierenzorg.

Als hoofd van de assistenten zal u haar vaak zien helpen tijdens consultaties. Achter de schermen helpt zij met operaties en verzorgt zij nog tal van administratieve taken.

Anne Bril

Dierenartsassistent

Anne haar grootste passie is het zorgen voor mens en dier.

Daarom is ze verantwoordelijk voor het onthaal en neemt ze ook de verzorging van de gehospitaliseerde patiënten op zich.

Tinne Michielsen

Dierenartsassistent

Tinne behaalde haar diploma voor dierenartsassistente met grote onderscheiding. Door haar leergierigheid wil ze elke dag opnieuw blijven bijleren over de gezondheid en welzijn van uw dier. Naast het helpen tijdens consultaties voert ze ook nog administratieve taken uit in onze praktijk.

Saar Van Delm

Dierenartsassistent

Met haar zachte aanpak en haar engelengeduld is de verzorging van zieke/gehospitaliseerde dieren haar op het lijf geschreven.

Omdat klantvriendelijkheid haar grootste troef is, staat Saar ook in voor het onthaal.

No gallery found with ID 1