Praktische info

Edingsesteenweg 241
1730 Asse
Maak een afspraak:
Maandag 9u00 - 19u00
Dinsdag 9u00 - 19u00
Woesndag 9u00 - 19u00
Donderdag 9u00 - 19u00
Vrijdag 9u00 - 19u00
Zaterdag 9u00 - 13u00
Raadplegingen Enkel op afspraak
Huisbezoeken zijn mogelijk.
Voeding kopen? Bestel nu telefonisch of kom langs in onze praktijk.
BEL: +32 (0)2 582 59 64 ONLINE AFSPRAAK

Jouw dierenarts voor
kleine huisdieren in Asse

Heeft jouw trouwe viervoeter of spinnende levensgezel ergens last van? Kom langs bij onze dierenartsenpraktijk De Morette Kleine Huisdieren. Jullie zijn welkom met honden, katten, konijnen en knaagdieren. Wij onderzoeken jouw huisdier, geven advies en verlenen verzorging.

Steeds welkom na afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om jouw huisdier van snuit tot staart te onderzoeken.

BELANGRIJKE INFORMATIE I.V.M. DE CHIP VAN UW HOND EN/OF KAT:

Als een gevolg van de GDPR-wetgeving zullen alle contactgegevens op de chip van uw huisdier vanaf 1 mei 2021 geanonimiseerd moeten worden. Dit maakt het moeilijker om de eigenaar van een dier terug te vinden.

Hoe kan je dit vermijden?

Via de site van DogID of CatID kan u toestemming geven om uw gegevens openbaar te houden/ maken. U moet hiervoor uw rijksregisternummer koppelen aan de chip van uw huisdier.

Meer informatie vindt u terug op de websites:

https://online.catid.be

https://www.dogid.be/nl

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Acupunctuur
Cardiologie
Castraties
Chirurgie
Consultaties
Dermatologie
Echografie
Hospitalisatie
Kijkoperaties
Labotesten
Lasertherapie
Orthopedie
Radiografie
Sterilisaties
Tandverzorging
Vaccinaties
Voedingsadvies

Het team van De Morette Kleine Huisdieren

Onze ervaren dierenartsen en dierenartsassistenten staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

Hilde Van Steen

Oprichtster van de praktijk

Afgestudeerd in 1982 te Gent. Als oprichtster van de praktijk heeft Hilde zich steeds bijgeschoold zowel in binnen- als buitenland. Ze is lid van de werkgroep dermatologie en in het verleden ook lid van de werkgroep “weke delen chirurgie”. Tevens heeft ze grote interesse in de algemene chirurgie, gedragsproblemen en tandheelkunde.

Dierenarts Ellen

Ellen Vandenputte

Dierenarts

Ellen studeerde in 2010 af als dierenarts aan de universiteit van Merelbeke. Hierna besloot ze om 3,5 jaar ervaring op te doen in Frankrijk. In 2014 maakte ze deel uit van het Morette-team. Daarna heeft ze even een carrièreswitch gemaakt naar de pharmacie ‘Elanco’. Ze miste de interactie met dieren en koos ervoor om terug in de praktijk te werken. Sinds eind 2020 werkt Ellen terug bij De Morette kleine huisdieren. Zij gaat het liefst van al gaan wandelen met haar twee teckels Gaston en Oreo. Ze heeft een uitgesproken interesse in chirurgie, interne geneeskunde, echografie en radiologie.

Dierenarts Tine

Tine De Waele

Dierenarts

Tine studeerde af als dierenarts in 2008. Meteen na het afstuderen ging ze aan de slag als dierenarts kleine huisdieren in een aantal praktijken regio West-Vlaanderen. De laatste jaren was ze werkzaam in de diervoedingsindustrie, maar het kriebelde om terug met de voeten in de praktijk te staan. Ze vervoegde ons team in januari 2022. Tine woont met haar man, 2 dochters en kat in Zwalm. Ze heeft een sterke interesse in tandheelkunde en ze staat voor jullie klaar als eerstelijnsdierenarts.

Inge Comeyne

Dierenarts

Afgestudeerd in 2012 te Gent. Na het afstuderen is ze naar Frankrijk en Engeland gegaan om veel ervaring op te doen in de algemene eerstelijns diergeneeskunde en chirurgie. Ze legt zich graag toe op het uitvoeren van orthopedische ingrepen en kijkoperaties. In haar vrije tijd gaat ze graag sporten en gaan wandelen met haar Australian Cattle Dog Blue.

Charlotte Huylebroek

Dierenarts

Charlotte is afgestudeerd als dierenarts met specialisatie paard. Na haar studies is ze een half jaar naar Australië gegaan om extra ervaring op te doen als dierenarts. In januari 2018 heeft ze het team vervoegd in De Morette Kleine Huisdieren. Charlotte volgt veel bijscholingen om haar kennis in kleine huisdieren te optimaliseren. Haar interesse gaat uit naar chirurgie, medische beeldvorming (echografie en radiografie), inwendige ziekten en hartproblemen.

Celien Vervondel

Dierenartsassistente

Afkomstig uit Denderleeuw en behaalde in 2016 het bachelorsdiploma Agro- en Biotechnologie optie Dierenzorg aan de Hogeschool Gent. Tijdens haar opleiding deed ze stage bij Dierenartsenpraktijk De Morette waar ze sinds 2016 het team versterkt als dierenartsassistente. Celien is heel erg geïnteresseerd in het gedrag van honden. Zij woont samen met haar hond genaamd Lana.

Laura Moens

Dierenartsassistente

Afgestudeerd als bachelor in de agro- en biotechnologie (afstudeerrichting dierenzorg) in 2013 aan de Hogeschool te Gent. Ze woont samen met haar drie katjes in Aalst. Sinds januari 2016 versterkt ze het team van De Morette Kleine Huisdieren.

Luna Vunckx

Luna Vunckx

Dierenartsassistente

Luna is afkomstig uit Dilbeek. Ze studeert Agro- en Biotechnologie afstudeerrichting Dierenzorg aan HoGent. In het dagelijkse leven houdt ze zich bezig met het trainen en uitlaten van honden. Het liefst van al zou ze een hele dag spenderen met haar hond Sky, haar paard Exclusief en haar konijntjes Nala, Simba en Scar. Sinds 2021 vervoegt zij het team bij De Morette.