Praktische info

Edingsesteenweg 241
1730 Asse
Maak een afspraak:
Maandag 9u00 - 19u00
Dinsdag 9u00 - 19u00
Woensdag 9u00 - 19u00
Donderdag 9u00 - 19u00
Vrijdag 9u00 - 19u00
Zaterdag 9u00 - 13u00
Raadplegingen Enkel op afspraak
Huisbezoeken zijn mogelijk.
Voeding of medicatie kopen? Bestel nu telefonisch, online via mijndieren.eu of kom langs in de praktijken tijdens de openingsuren.
BEL: +32 (0)2 582 59 64 ONLINE AFSPRAAK

Jouw dierenarts voor
kleine huisdieren in Asse en Merchtem

Heeft jouw trouwe viervoeter of spinnende levensgezel ergens last van? Kom langs bij onze dierenartsenpraktijk De Morette Kleine Huisdieren. Jullie zijn welkom met honden, katten, konijnen en knaagdieren. Wij onderzoeken jouw huisdier, geven advies en verlenen verzorging.

Steeds welkom na afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om jouw huisdier van snuit tot staart te onderzoeken.

BELANGRIJKE INFORMATIE I.V.M. DE CHIP VAN UW HOND EN/OF KAT:

Als een gevolg van de GDPR-wetgeving zullen alle contactgegevens op de chip van uw huisdier vanaf 1 mei 2021 geanonimiseerd moeten worden. Dit maakt het moeilijker om de eigenaar van een dier terug te vinden.

Hoe kan je dit vermijden?

Via de site van DogID of CatID kan u toestemming geven om uw gegevens openbaar te houden/ maken. U moet hiervoor uw rijksregisternummer koppelen aan de chip van uw huisdier.

Meer informatie vindt u terug op de websites:

https://online.catid.be

https://www.dogid.be/nl

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Cardiologie
Castraties
Chirurgie
Consultaties
Dermatologie
Echografie
Hospitalisatie
Kijkoperaties
Labotesten
Lasertherapie
Orthopedie
Radiografie
Sterilisaties
Tandverzorging
Vaccinaties
Voedingsadvies

Het team van De Morette Kleine Huisdieren

Onze ervaren dierenartsen en dierenartsassistenten staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

Tine De Waele

Dierenarts

Tine studeerde af als dierenarts in 2008. Meteen na het afstuderen ging ze aan de slag als dierenarts kleine huisdieren in een aantal praktijken regio West-Vlaanderen. De laatste jaren was ze werkzaam in de diervoedingsindustrie, maar het kriebelde om terug met de voeten in de praktijk te staan. Ze vervoegde ons team in januari 2022. Tine woont met haar man, 2 dochters en kat in Zwalm. Ze heeft een sterke interesse in tandheelkunde en ze staat voor jullie klaar als eerstelijnsdierenarts.

Sigrid Van Laere

Dierenarts

Nadat ik in 2003 afstudeerde als verpleegkundige, startte ik mijn professionele carrière in het UZ Brussel op de afdeling Oncologie. Met veel passie begeleidde en verzorgde ik mijn patienten maar mijn liefde voor (Dier)geneeskunde deden me een andere weg inslaan. Na 6 jaar opnieuw in de boeken en cursussen, studeerde ik in 2011 af aan de Ugent als dierenarts met optie kleine huisdieren

In 2017 heb ik mijn eigen praktijk opgestart in Merchtem en sinds april 2023 heb ik het team van De Morette vervoegd, waarbij ik deels nog werk in de praktijk in Merchtem en deels in Asse.

Mijn specifieke interesses gaan uit naar chirurgie en ophtalmologie.
Daarenboven volg ik op regelmatige basis bijscholingen in Binnen- en buitenland om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van de dierengeneeskunde.

Laura Schouppe

Dierenarts

Laura is van kleins af aan omringd door dieren. Haar specifieke interesse gaat uit naar de eerstelijnsdiergeneeskunde, dermatologie en knaagdieren. Ze wil zich hier dan ook met veel enthousiasme verder in verdiepen. Naast haar passie voor dierengeneeskunde, maakt Laura graag natuurwandelingen met haar trouwe hond Paulette. Daarnaast geniet ze van op reis gaan of een gezellige avonden met vrienden en familie.

Maxime Van Den Abeele

Dierenarts

Graag stellen wij onze nieuwe dierenarts Maxim voor! Hij zal ook werkzaam zijn in de praktijk in Merchtem (Ossel). Hij studeerde af als dierenarts in 2022.
Na zijn studies begon hij aan een roterend internship bij de dienst Kleine Huisdieren aan de faculteit Diergeneeskunde.
Na afronden van dit internship startte hij bij De Morette Kleine Huisdieren. Hier is hij echter geen onbekende. Als student heeft Maxim hier verschillende zomers gewerkt als jobstudent, liep hij al zijn stages bij onze praktijk en werkte hij tijdelijk voor zijn internship hier als dierenarts. Zijn interesses liggen voornamelijk bij interne geneeskunde, medische beeldvorming en bijzondere dieren. Maxim werkt naast onze praktijk ook nog één dag per week in Pakawi Park (de Olmse Zoo).
In zijn vrije tijd besteedt Maxim graag tijd aan zijn drie honden: Elly, Nelson en Arthur. Verder helpt hij graag zijn vader en broer met hun schapen en koeien.

Inge Comeyne

Dierenarts

Afgestudeerd in 2012 te Gent. Na het afstuderen is ze naar Frankrijk en Engeland gegaan om veel ervaring op te doen in de algemene eerstelijns diergeneeskunde en chirurgie. Ze legt zich graag toe op het uitvoeren van orthopedische ingrepen en kijkoperaties. In haar vrije tijd gaat ze graag sporten en gaan wandelen met haar Australian Cattle Dog Blue.

Celien Vervondel

Dierenartsassistente

Afkomstig uit Denderleeuw en behaalde in 2016 het bachelorsdiploma Agro- en Biotechnologie optie Dierenzorg aan de Hogeschool Gent. Tijdens haar opleiding deed ze stage bij Dierenartsenpraktijk De Morette waar ze sinds 2016 het team versterkt als dierenartsassistente. Celien is heel erg geïnteresseerd in het gedrag van honden. Zij woont samen met haar hond genaamd Lana.

Laura Moens

Dierenartsassistente

Afgestudeerd als bachelor in de agro- en biotechnologie (afstudeerrichting dierenzorg) in 2013 aan de Hogeschool te Gent. Ze woont samen met haar drie katjes in Aalst. Sinds januari 2016 versterkt ze het team van De Morette Kleine Huisdieren.