Praktisch

Pulmstraat 18 A
9750 Kruisem (Zingem)
Maak een afspraak:
Maandag - Vrijdag 9u - 19u
Zaterdag 9u - 12u
Huisbezoeken zijn mogelijk.
Doorlopend open voor afhaal van medicatie en voeding, consulten enkel op afspraak.
BEL: +32 (0) 93 84 46 97 MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK

Jouw dierenarts voor
kleine huisdieren in Kruisem en omstreken

Omdat de gezondheid van uw huisdier voor ons op de eerste plaats komt, kozen wij voor een volledig vernieuwde infrastructuur. De aanwezigheid van de laatste nieuwe diagnose-mogelijkheden en een team van gedreven dierenartsen, die dag en nacht voor uw dier klaar staan, maken het centrum uniek in uw buurt.

Omdat de meeste spoedgevallen zich in het weekend of tijdens de nacht voordoen, koos het centrum om een eigen wachtdienst (7/7 – 24/24) te onderhouden. Hierdoor kan u voor uw oogappel steeds bij één van uw vertrouwde dierenartsen terecht.

Daarnaast beschikt het centrum over digitale radiografie, microscopie, in-huis bloedanalyse en echografie, waardoor de dierenartsen veel gerichter en sneller tot een correcte diagnose kunnen komen.

Door constante bijscholingen, zowel in binnenland als in buitenland, zijn de dierenartsen van Dierenartsencentrum De Vledermuis op de hoogte van de meest up-to-date diergeneeskunde.

Jullie zijn welkom met honden, katten, konijnen, knaagdieren, pluimvee en vogels. Wij onderzoeken jouw huisdier, geven advies en verlenen verzorging.

Steeds welkom na afspraak (online of via telefoon), zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om jouw huisdier van snuit tot staart te onderzoeken.

We beschikken eveneens over een “dogwash” zodat je in alle comfort je huisdier een flinke wasbeurt kunt geven.

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Cardiologie
Castratie
Chirurgie
Consultatie
Dermatologie
Echocardiografie
Echografie
Hospitalisatie
In huis-bloedanalyse
Labotesten
Onderwaterloopband
Orthopedie
Radiografie
Self-dog-wash
Sportduiven
Tandheelkunde
Vaccinatie
Voedingsadvies

Het team van De Vledermuis

Onze ervaren dierenartsen en dierenartsassistenten staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

Sofie Quintens

Dierenarts

Dierenarts Sofie Quintens studeerde in 2010 af in Gent. Zij is sterk bedreven in echografie en echocardiografie. Daarnaast gaat haar interesse uit naar interne geneeskunde, huidproblemen, oogheelkunde en algemene chirurgie. Zij volgde de ESAVS Cursussen Cardiologie I-IV en Ophtalmologie I-II.

Linde Malcorps

Dierenarts

Linde Malcorps behaalde haar diploma in 2015 aan de Faculteit diergeneeskunde in Gent. Binnen de praktijk legt ze zich vooral toe op de orthopedie (mankheidsonderzoeken en nemen van radiografieën), weke delen chirurgie en vogelgeneeskunde. Ze heeft ondertussen 2 cursussen van Orthopaedics aan de European school for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) gevolgd en zal in 2022 de 3e cursus volgen. Daarnaast is ze bezig met het Certificate PennHip (beoordelen van heupen). Verdere opleidingen in Orthopedie staan nog op het programma (zoals fractuurmanagement).

Ines Demeulemeester

Dierenarts

Dierenarts Ines Demeulemeester studeerde in 2019 af in Gent. Zij neemt de tandheelkunde voor haar rekening. Van gewone tanddetartraties tot volledige gebitsexctracties, alsook het uitvoeren van speciale flaptechnieken genieten haar interesse. Hiernaast behandelt zij de patiënten eerstelijns diergeneeskunde en basischirurgie.

Astrid Terras

Dierenartsassistente

Astrid behaalde in 2021 haar professionele bachelor Agro- en Biotechnologie optie Dierenzorg aan de Hogeschool Gent. Sinds juli 2021 maakt ze deel uit van ons team. Eerst als jobstudent, sinds oktober 2021 als voltijdse dierenartsassistente.

Na haar studie volgde ze de bijscholing stralingsbescherming.