Praktische info

Rijmenamseweg 180
2820 Bonheiden
Maak een afspraak:
Maandag 9u-13u en 14u - 19u
Dinsdag 9u-13u en 14u - 19u
Woensdag 9u-13u en 14u - 19u
Donderdag 9u-13u en 14u - 19u
Vrijdag 9u-13u en 14u - 19u
Zaterdag 9u-12u
BEL: +32 (0) 15 51 39 99 ONLINE AFSPRAAK

Dierenartsenpraktijk Dier & Dorp te Bonheiden

Heeft jouw trouwe viervoeter of spinnende levensgezel ergens last van? Kom langs bij onze dierenartsenpraktijk Dier & Dorp. Jullie zijn welkom met honden, katten, konijnen, knaagdieren, kippen en duiven. Wij onderzoeken jouw huisdier, geven advies en verlenen verzorging.

Steeds welkom na afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om jouw huisdier van snuit tot staart te onderzoeken.

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Acupunctuur
Bloedanalyse
Castratie
Chirurgie
Consultaties
Dermatologie
Echografie
Hospitalisatie
Labotesten
Oogonderzoek
Osteopathie
Radiografie
Sterilisatie
Tandverzorging
Vaccinatie
Voedingsadvies

Het team van Dier & Dorp

Onze ervaren dierenartsen en dierenartsassistenten staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

Patsy Deheyder

Dierenarts

Afgestudeerd in 1983 te Gent aan RUG. Zij is de oprichter van de praktijk. Haar interesse ligt in eerstelijns diergeneeskunde, chirurgie, medische beeldvorming en hondengedrag. Hiervoor schoolde zij steeds bij, zowel in het binnenland als buitenland. Tevens heeft ze grote interesse in echografie.

In haar vrije tijd houdt ze van het trainen van haar Goldens en Labrador. Ze is ook keurmeester voor Veldwedstrijden Retrievers.

Expertise

  • Chirurgie
  • Interne geneeskunde
  • Radiografie

Yolanne Meersman

Dierenarts en praktijkverantwoordelijke

Yolanne is afgestudeerd in 2018 aan de Faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke. Zij is na haar studies gestart met de Specifieke Lerarenopleiding te Gent, terwijl heeft ze meegelopen in de praktijk Dier&Dorp. Nadien heeft ze zich hierbij aangesloten en is in 2019 gestart. Haar interesses liggen in medische beeldvorming, voornamelijk echografie. Daarnaast heeft ze ook een grote interesse in gedragstherapie. Als beginnende dierenarts hoopt ze de kennis in deze richtingen te verruimen.

Expertise

  • Consultaties
  • Echografie
  • Interne geneeskunde
Nele Herbots

Nele Herbots

Dierenarts

Nele is afgestudeerd in 2017 aan de Faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke. Na haar studies heeft ze ervaring opgedaan in twee verschillende praktijken. Naast de eerstelijnsdiergeneeskunde, heeft zij een bijzondere interesse in de tandheelkunde en chirurgie bij huisdieren. Zij heeft ook reeds 2 ESAVS Dentistry cursussen afgerond. In haar vrije tijd kan je haar tussen haar paarden vinden.

Expertise

  • Consultaties
  • Tandverzorging

Marijke Waterschoot

Dierenarts

Marijke is afgestudeerd in 2022 aan de Faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke. Na haar opleiding heeft ze een roterend internship in een dierenkliniek doorlopen om daarna met volle enthousiasme te starten bij Dier&Dorp. Marijke wist al van kinds af aan dat ze dierenarts wilde worden en wou haar hart voor dieren graag delen. Ze heeft nog een groot interessegebied waar ze nog in wil ontdekken en de toekomst zal uitwijzen in welke richting ze zich meer wil specialiseren. In haar vrije tijd kan Marijke erg genieten van het gezelschap van haar twee honden en twee katten.

Kris De Ceulaer

Consulent dierenarts, Specialiste osteopathie

Afgestudeerd als dierenarts in 2004 en gedoctoreerd in 2011 aan de Universiteit van Antwerpen. Tegelijkertijd behaalde ze na een 3-jarige opleiding haar diploma Animal Osteopathy in 2010, diploma Acupunctuur voor dieren in 2016, gevolgd door Chinese voedingsleer eind 2016. IN 2019 behaalde ze als eerste Vlaming het EVSO-C diploma (Veterinary Osteopathy). Ze werkt met een ‘combinatie therapie’ van acupunctuur, osteopathie en uiteraard niet te vergeten de diergeneeskunde aan voornamelijk honden en katten met pijn, bewegingsproblemen, senior dieren, …

Expertise

  • Osteopathie

Sofie Vandenwijngaerden

Dierenartsassistente en praktijkcoördinator

Afkomstig uit Rotselaar en behaalde in 2013 het bachelorsdiploma Agro- en Biotechnologie optie

Dierenzorg aan de Hogeschool Thomas More Geel. Sinds 2014 versterkt ze het team van

Dier&dorp als dierenartsassistente. Sofie woont samen met haar vriend en 2 Podenco’s.

Rani Ricour

Dierenartsassistente

Rani is 23 jaar en een gepassioneerde dierenliefhebber. Van kindsbeen af heeft ze altijd al dieren gehad en zorgde ze daar graag voor. Ze heeft een opleiding dierenzorg gevolgd op Horteco in Vilvoorde en is bezig met haar opleiding dierenartsassistente. In haar vrije tijd is ze instructeur op een hondenschool in Boortmeerbeek. Ook is ze gepassioneerd bezig met competitie dressuur met 1 van haar paarden.
Verder heeft ze een hond (Kangal), 4 cavia’s, 2 konijnen, 2 kippen en 2 Roodrugparkietjes.
Ze is enorm blij om deel uit te maken van dit fantastisch team aangezien het haar droom is om met dierenartsen samen te werken en de dieren te helpen verzorgen.
Ze zal jullie met veel plezier verder helpen!

Britt Boey

Dierenartsassistente

Sinds november 2023 maakt Britt deel uit van team Dier&Dorp.

Ze heeft een grote interesse in zowel de medische wereld als de dierenwereld, dus voor dit beroep kiezen was vanzelfsprekend.Britt behaalde haar bachelordiploma Agro- en biotechnologie met optie dierenartsassistentie aan de Thomas More hogeschool Geel in 2020.
Daarnaast volgde ze gedurende twee jaar de opleiding Diergeneeskunde.

Ze is ook trotse eigenaar van 2 kipjes, Jacqueline en Rosita.
In haar vrije tijd kan je haar terugvinden op de muziekschool van Londerzeel waar ze piano- en dwarsfluitlessen volgt.