Nesto verwelkomt De Morette Kleine Huisdieren en dierenarts Bruno Ballieu

Nesto is een snelgroeiend netwerk van dierenartspraktijken en klinieken dat dierenartsen en medewerkers een stimulerende werkomgeving biedt en dat zowel cliënt als patiënt een professionele dienstverlening garandeert.

De Morette Kleine Huisdieren

Nesto verwelkomt De Morette Kleine Huisdieren en breidt zo haar netwerk uit met een derde praktijk (naast Dierenkliniek Orion en Cabinet vétérinaire Demoulin-Poncelet). Dierenarts Hilde van Steen verhuisde haar activiteiten in 2015 naar een gloednieuwe locatie te Asse (Edingsesteenweg 241), samen met dierenartsen Inge Comeyne, Charlotte Huylenbroeck en Ine Wouters biedt ze er eerste en tweedelijns zorgen aan.

De gesprekken met Nesto verliepen uitermate vlot en in een positieve sfeer. Het aandeelhoudersmodel biedt ook interessante perspectieven voor de toekomst.”

— Hilde Van Steen

Inmiddels werd er reeds geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en wordt er werk gemaakt van on – en offline marketing acties om nog meer klanten aan te trekken uit de regio. Maar ook de eerste netwerkeffecten laten zich opmerken: de kersverse collega’s van De Morette Kleine Huisdieren en Dierenkliniek Orion hebben reeds kennis en ervaringen kunnen uitwisselen op medisch vlak!

Welkom dierenarts Bruno Ballieu!

In lijn met de uitbreiding van haar netwerk verstevigt Nesto eveneens haar interne team met de komst van dierenarts Bruno Ballieu. Voorheen werkte Bruno gedurende ruim 14 jaar als praktiserend dierenarts voor gezelschapsdieren, in zowel België als Nederland. Daarna deed hij interessante ervaring op als product- en service expert bij Vetoquinol. Met zijn gekende enthousiasme zal hij onder meer instaan voor de ondersteuning van Nesto praktijken op zowel medisch als organisatorisch vlak. Welkom Bruno!

Nesto biedt de beste zorg

Nesto vestigt én bevestigt zich als de referentiepartner voor dierenartsenpraktijken, -centra en -klinieken in heel België.

De toegevoegde waarde van ons netwerk:

  1. samenwerking stimuleren
  2. expertise delen en verdiepen
  3. financiële slagkracht versterken
  4. personeelsbeleid optimaliseren
  5. administratie ondersteunen

Mede dankzij onze ervaring in de medische sector kunnen wij met Nesto investeren en ons engageren in lokale entiteiten terwijl dierenartsen de mogelijkheid krijgen medeaandeelhouder te blijven.

Benieuwd naar onze aanpak en voordelen?

Contacteer ons vrijblijvend:

Gregory Vroninks, Directeur Expansie

info@nesto.be

+32 (0)3 37 60 785