Nesto verwelkomt de praktijk Demoulin-Poncelet

Nesto is een snelgroeiend netwerk van dierenartspraktijken dat artsen en medewerkers een stimulerende werkomgeving biedt en dat zowel cliënt als patiënt een professionele dienstverlening garandeert.

Nieuwe partner in België

Nadat Nesto en Dierenkliniek Orion in Herentals eerder dit jaar voor een primeur zorgden, vieren we vandaag een tweede samenwerking in de Brusselse regio. Met nog meer overeenkomsten in het vooruitzicht, vergroten we onze capaciteit in België én zetten we onze ambitie kracht bij.

“Onze praktijk wordt sterker.”

Dierenartsenpraktijk Demoulin-Poncelet biedt al meer dan 30 jaar eerste- en tweedelijnszorg aan in Sint-Lambrechts Woluwe (Herbert Hooverlaan 22). Christine Demoulin en Luc Poncelet (Diplomate European College of Veterinary Neurology) hebben besloten een samenwerking aan te gaan met Nesto. Na een overgangsperiode zal de toekomstige leiding worden overgedragen aan de nieuwe medeaandeelhouders Morgane Margot en Sylvain Lecaille, zodat de opvolging en continuïteit van de activiteiten verzekerd blijven.

“Ik ben zeer tevreden dat de overdracht en continuïteit van mijn praktijk gegarandeerd zijn, dankzij de steun van Nesto aan zowel Morgane en Sylvain.”
— Christine Demoulin

Naast de transactie zelf, en steeds in samenwerking met Nesto, zijn de eerste operationele optimalisaties al een feit. De boekhouding werd overgedragen, de taakverdeling werd aangepast en nieuwe middelen werden geïntroduceerd. Bovendien krijgt de praktijk zelf een nieuwe inrichting en look.

Paul Huyghe, Algemeen directeur bij Nesto, is bijzonder tevreden dat de ‘familie’ zich uitbreidt met een gewaardeerde praktijk die ook geldt als referentie in de neurologie.

Nesto biedt de beste zorg

Nesto vestigt én bevestigt zich als de referentiepartner voor dierenartsenpraktijken, -centra en -klinieken in heel België.

De toegevoegde waarde van ons netwerk:

  1. samenwerking stimuleren
  2. expertise delen en verdiepen
  3. financiële slagkracht versterken
  4. personeelsbeleid optimaliseren
  5. administratie ondersteunen

Mede dankzij onze ervaring in de medische sector kunnen wij met Nesto investeren en ons engageren in lokale entiteiten terwijl dierenartsen de mogelijkheid krijgen medeaandeelhouder te blijven.