Nesto verwelkomt Veterinair Quadrant en HR director Sofie Roets

Met de komst van Veterinair Quadrant Herfelingen en Denderleeuw telt het Nesto netwerk inmiddels 3 klinieken en 4 praktijken. Tezamen met de 10 extra dierenartsen  en 5 assistentes die in het afgelopen jaar werden aangeworven, verenigt Nesto inmiddels meer dan 60 diergeneeskundige professionals.

Veterinair Quadrant

Veterinair Quadrant werd oorspronkelijk opgericht door Stefaan van Hoegaerden in het landelijke pajottenland. Met de ambitie om een zo uitgebreid mogelijk pakket aan kwalitatieve diergeneeskundige zorgen aan te bieden, bouwde hij in 2005-2006 de dierenkliniek “Veterinair Quadrant Herfelingen” (Steenweg Asse 144, 1540 Herfelingen). Inmiddels is de kliniek uitgegroeid tot een dynamisch en professioneel team van 6 dierenartsen en 3 assistentes.

De professionele en unieke aanpak van Nesto past perfect bij het lokale en ondernemende karakter van Veterinair Quadrant” — Stefaan Van Hoegaerden

 

Welkom Sofie Roets

In lijn met de uitbreiding van haar netwerk verstevigt Nesto eveneens haar interne team met de komst van Sofie Roets die de rol van HR Director zal opnemen.

Binnen deze rol zal Sofie een professionele ondersteuning bieden aan de praktijken in hun rekruteringsbehoeften en in hun people management. Daarnaast zal zij de dierenartsen en dierenartsenassistenten begeleiden bij de verdere uitbouw van hun carrière via 1 op 1 gesprekken, carrièreplanning en opleidingstrajecten.

Sofie heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in HR management, zowel in Vlaanderen als Wallonië, waarbij het doen groeien van mensen en organisaties haar grootste driver is.

Welkom Sofie!