Functietypes

Bij Nesto bieden we een waaier aan functies, die garant staan voor een gevarieerde loopbaan met doorgroeimogelijkheden op elk niveau. Meer weten? Email ons op info@nesto.be.

Dierenartsen

Starter

Als startend dierenarts werkt u nauw samen met meer ervaren collega’s. Daarnaast dragen interne en externe opleidingen en kennisuitwisseling bij tot uw ontwikkeling.

Professional

Als ervaren dierenarts kan u uw specialisme bij ons tot in de puntjes verfijnen. Door onze administratieve ondersteuning kan u zich concentreren op kwalitatieve zorg aan uw patiënten. U kiest zelf uw werktijden en vakanties. De praktijk garandeert continuïteit aan uw patiënten. Dit zorgt voor meer uitdaging en werkplezier.

Stage

Nesto biedt aan dierenartsen een kwalitatief en gevarieerd stageprogramma. De frequente interactie met meer ervaren collega’s en onze zorgvuldig uitgeschreven processen helpen u om op korte termijn sterk te groeien in de diergeneeskunde. Een succesvolle stage leidt uiteraard in de meeste gevallen tot meer.

Diergeneeskundige medewerkers

Assistent

Dierenartsassistentes hebben een hele waaier van taken binnen een dierenartsenpraktijk. Dit gaat van baliewerk (telefonie, afspraken geven, dossiers aanpassen, betalingen,..) naar hospitalisatiewerk (verzorging patiënten) tot het assisteren van de artsen bij consultaties en operaties. Ook binnen deze taken bieden we een specialisatietraject aan. Het belang van deze assistentie neemt met de groei en professionalisering van de praktijken sterk toe. 

Praktijk coördinator

De praktijkcoördinator is de centrale spil in de praktijk en heeft als voornaamste rol de coördinatie van de niet diergeneeskundige activiteiten. Hierdoor worden de dierenartsen ontzorgd en kunnen zij zich focussen op de diergeneeskundige taken. Hij of zij ondersteunt de hoofdarts in een brede waaier van activiteiten gaande van administratie, IT, marketing tot het personeelsbeleid (werving & selectie, planning, evaluatie & functionering,…) binnen de praktijk. De coördinator samen met de hoofdarts organiseren het praktijkoverleg en zijn de drijvende kracht achter de continue kwaliteits- en procesverbetering binnen de praktijk.