Praktisch

Tiensesteenweg 170
3001 Heverlee (Leuven)
Maak een afspraak:
Maandag 9u-13u 14u-19u
Dinsdag 9u-13u 14u-19u
Woensdag 9u-13u 14u-19u
Donderdag 9u-13u 14u-19u
Vrijdag 9u-13u 14u-19u
na openingsuren -> wachtdienst Kruisbos
BEL: +32 (0) 16 25 27 17 MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK

Dierenartsenpraktijk Kerberos te Leuven

Heeft jouw trouwe viervoeter of spinnende levensgezel ergens last van? Kom langs bij onze dierenartsenpraktijk Kerberos. Jullie zijn welkom met honden en katten. Wij onderzoeken jouw huisdier, geven advies en verlenen verzorging.

Steeds welkom na afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om jouw huisdier van snuit tot staart te onderzoeken.

 

Wist je dat we een parking hebben? Deze is bereikbaar via Korbeeklosestraat 9, 3001 Heverlee. Je komt dan uit aan de achterkant van onze praktijk.

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Consultatie
Dermatologie
Eerstelijns diergeneeskunde
Hospitalisatie
Kattengedrag
Radiografie
Tandverzorging
Weke delen chirurgie

 

April = maand van de parasiet!

Tijdens de maand april is er 5% korting op de anti-parasitaire producten in onze praktijk!

Het is belangrijk uw huisdier ten alle tijden te beschermen tegen deze kleine boosdoeners.

Ook in de wintermaanden wordt er best preventief verder behandeld! Vlooien bijvoorbeeld kunnen heel gemakkelijk in huis overwinteren en blijven woekeren.

Met onze zachte winters overleven eveneens veel parasieten, zoals teken, nog gewoon buiten.

Er zijn tal van verschillende producten voor zowel wormen als ectoparasieten, zoals vlooien en teken. U kan ze verkrijgen bij ons in de praktijk.

Spring hiervoor zeker eens binnen.

Het team van Kerberos

Onze ervaren dierenartsen en dierenartsassistenten staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

Martine Eeckelaert

Dierenarts

Martine behaalde haar diploma Diergeneeskunde in 1988 aan de Universiteit van Gent. Nadien werkte ze maar liefst 17 jaar in Engeland. Hier behaalde zij in 1993 haar certificaat in Dermatologie aan The Royal College of Veterinary Surgeons.

Martine houdt van diergeneeskunde in al zijn vormen. Bij Kerberos houdt zij zich vooral bezig met eerstelijnsdiergeneeskunde en dermatologie.

Expertise

  • Dermatologie
  • Eerstelijns diergeneeskunde
  • Radiologie
  • Tandverzorging
  • Weke delen chirurgie
Dierenarts Lauren Kiggen

Lauren Kiggen

Dierenarts

Lauren studeerde in 2022 af als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde in Gent. Tijdens haar studies liep ze ook al stage in dierenartsenpraktijk Kerberos waardoor jullie haar misschien al kennen. Lauren heeft een brede interesse en gaat gaandeweg haar carrière nog uitvissen waar haar specifieke interesses liggen. Starten doet ze alvast met een extra cursus echografie. Verder vindt ze het zeer belangrijk om een goede eerstelijnsdierenarts te worden waar onze klanten terecht kunnen met al hun vragen en problemen. Lauren schreef haar masterproef over de groei bij kittens, maar niet getreurd ook honden vindt ze fantastisch! Bovendien is ze in haar vrije tijd ook terug te vinden tussen de paarden, op de koersfiets of al joggend door de velden.

Lisa Debruyne

Assistente

Lisa is afgestudeerd in juni 2020 als bachelor Agro- en Biotechnologie optie Dierenzorg aan de Hogeschool te Melle. Sinds september 2020 heeft zij deeltijds ons team vervoegd en sinds mei 2021 werkt ze voltijds als dierenartsassistente. Vanaf dan kan u iedere dag bij haar terecht en helpt ze u met veel plezier verder.

In haar vrije tijd brengt ze veel tijd door met haar twee geliefde Cavalier King Charles Spaniels Kyra en Maya en de rest van de beestenboel bij haar thuis.

 

Expertise

  • Consultatie
  • Hospitalisatie

Charlotte Van der Auwermeulen

Dierenartsassistente

Bagheera

Onthaal & stress relief van het personeel

Onze trouwe klanten kennen haar ondertussen al; de zwarte panter die onze praktijk onveilig maakt. Bagheera kwam als patiëntje toe in onze praktijk enkele jaren geleden na een aanrijding. Haar toenmalige eigenaar kon helaas de kosten van haar operatie niet bekostigen, waardoor de praktijk haar overnam. Ondertussen is “ons” Bagheera volledig hersteld en zorgt ze voor de nodige ambiance.