Praktisch

Tiensesteenweg 170
3001 Heverlee (Leuven)
Maak een afspraak:
Maandag 9u - 13u 14u - 19u
Dinsdag 9u - 13u 14u - 19u
Woensdag 9u - 13u 14u - 19u
Donderdag 9u - 13u 14u - 19u
Vrijdag 9u - 13u 14u - 19u (enkel afhaal voeding/medicatie)
na openingsuren -> wachtdienst Kruisbos
BEL: +32 (0) 16 25 27 17 MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK

Dierenartsenpraktijk Kerberos te Leuven

Heeft jouw trouwe viervoeter of spinnende levensgezel ergens last van? Kom langs bij onze dierenartsenpraktijk Kerberos. Jullie zijn welkom met honden en katten. Wij onderzoeken jouw huisdier, geven advies en verlenen verzorging.

Steeds welkom na afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om jouw huisdier van snuit tot staart te onderzoeken.

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Consultatie
Dermatologie
Eerstelijns diergeneeskunde
Hospitalisatie
Kattengedrag
Radiografie
Tandverzorging
Weke delen chirurgie

Het team van Kerberos

Onze ervaren dierenartsen en dierenartsassistenten staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

Martine Eeckelaert

Dierenarts

Martine behaalde haar diploma Diergeneeskunde in 1988 aan de Universiteit van Gent. Nadien werkte ze maar liefst 17 jaar in Engeland. Hier behaalde zij in 1993 haar certificaat in Dermatologie aan The Royal College of Veterinary Surgeons.

Martine houdt van diergeneeskunde in al zijn vormen. Bij Kerberos houdt zij zich vooral bezig met eerstelijnsdiergeneeskunde en dermatologie.

Expertise

  • Dermatologie
  • Eerstelijns diergeneeskunde
  • Radiologie
  • Tandverzorging
  • Weke delen chirurgie

Shanna Peeters

Assistente

Shanna voltooide haar opleiding Agro-en Biotechnologie optie Dierenzorg in Geel en vulde deze bacheloropleiding aan met een Specifieke Lerarenopleiding. Na enkele jaren gewerkt te hebben in onderzoekslabo’s, besloot ze het roer om te gooien en wou ze wat dichter bij de dieren staan. In september 2021 vervoegde ze dan ook ons team in Kerberos als dierenartsassistente.

Verder is Shanna een echte “crazy cat lady”. In haar vrije tijd is ze bestuurslid en opvanggezin voor de allerkleinste kittens bij vzw Cattitude. Zelf heeft ze 4 geadopteerde (zwerf)katjes die ze met veel liefde verwent. Bij haar kan u dus zeker terecht met vragen over katten en/of adoptie.

Expertise

  • Hospitalisatie
  • Kattengedrag

Lisa Debruyne

Assistente

Lisa is afgestudeerd in juni 2020 als bachelor Agro- en Biotechnologie optie Dierenzorg aan de Hogeschool te Melle. Sinds september 2020 heeft zij deeltijds ons team vervoegd en sinds mei 2021 werkt ze voltijds als dierenartsassistente. Vanaf dan kan u iedere dag bij haar terecht en helpt ze u met veel plezier verder.

In haar vrije tijd brengt ze veel tijd door met haar twee geliefde Cavalier King Charles Spaniels Kyra en Maya en de rest van de beestenboel bij haar thuis.

 

Expertise

  • Consultatie
  • Hospitalisatie

Bagheera

Onthaal & stress relief van het personeel

Onze trouwe klanten kennen haar ondertussen al; de zwarte panter die onze praktijk onveilig maakt. Bagheera kwam als patiëntje toe in onze praktijk enkele jaren geleden na een aanrijding. Haar toenmalige eigenaar kon helaas de kosten van haar operatie niet bekostigen, waardoor de praktijk haar overnam. Ondertussen is “ons” Bagheera volledig hersteld en zorgt ze voor de nodige ambiance.