Praktisch

Steenweg 529
9470 Denderleeuw
Maak een afspraak:
Maandag 9u - 19u
Dinsdag 9u - 19u
Woensdag 9u - 19u
Donderdag 9u - 19u
Vrijdag 9u - 19u
Zaterdag 9u - 12u
Raadplegingen en spoedgevallen Enkel op afspraak
Voeding kopen? Bestel nu telefonisch of kom langs in onze praktijk.
BEL: +32 (0) 53 22 00 37

Jouw dierenarts voor
kleine huisdieren in Denderleeuw

Heeft jouw trouwe viervoeter of spinnende levensgezel ergens last van? Kom langs bij onze dierenartsenpraktijk Veterinair Quadrant te Denderleeuw. Jullie zijn welkom met honden, katten, konijnen, knaagdieren, pluimvee en vogels. Wij onderzoeken jouw huisdier, geven advies en verlenen verzorging.

De praktijk is eveneens uitgerust met een volwaardig fysiotherapiecentrum inclusief een zwembad voor hydrotherapie zodat we de revalidatie van honden optimaal kunnen verzorgen.

Steeds welkom na afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om jouw huisdier van snuit tot staart te onderzoeken.

Meer info op: http://www.veterinairquadrantdenderleeuw.be/

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Castratie
Chirurgie
Consultatie
Echografie
Fysiotherapie
Hospitalisatie
Hydrotherapie
Labotesten
Lasertherapie
Radiografie
Sterilisatie
Tandverzorging
Vaccinatie
Voedingsadvies

Het team van Veterinair Quadrant

Onze ervaren dierenartsen en dierenartsassistenten staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

Wendy Haelterman

Dierenarts

Dierenarts Wendy Haelterman is afgestudeerd in juni 2003 als dierenarts kleine huisdieren. Door regelmatig bijscholing te volgen blijft zij op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de kleine huisdierensector. Zij heeft ook de opleiding gevolgd om paarden te chippen en te identificeren. Sinds 2016 heeft zij een extra diploma van fysiotherapeut voor huisdieren.

Lara de Smedt

Dierenarts

Lara De Smedt is sinds de zomer van 2019 aan de slag als dierenarts bij het Veterinair Quadrant.  Ze liep haar afstudeerstage in onze praktijk en werkt nu halftijds in Denderleeuw en halftijds in Herfelingen. Een passie van Lara is reizen combineren met vrijwilligerswerk. Zo heeft ze al diergeneeskundige ervaring opgedaan in wildlife- en rehabilitatiecentra in Namibië en Malawi maar ook in rural clinics voor huisdieren in Zuid-Afrika.

Annelien De Coninck

Dierenartsassistente

Dierenartsassistente Annelien De Coninck is afgestuurd in 2014. In 2016 heeft zij een extra diploma gedragstherapie voor kleine huisdieren behaald. In 2015 heeft zij reeds in onze dierenkliniek in Herfelingen een vervanging gedaan. Sinds de opening van ons fysiotherapiecentrum is zij voltijds werkzaam bij ons. Zij staat steeds klaar om u en uw huisdier verder te helpen.

Femke Wieme

Dierenartsassistente

Dierenartsassistente Femke Wieme is afgestuurd in 2019. Ze heeft haar eindejaarsstage reeds bij ons gelopen en mocht na haar afstuderen meteen het team bij Veterinair Quadrant Denderleeuw versterken.

Eline Wyckmans

Dierenarts

Dierenarts Eline Wyckmans is afgestudeerd in 2022 als dierenarts voor paarden. Ze heeft reeds een opleiding gedaan voor echografie van het voortplantingsstelsel bij paarden en ook de opleiding om paarden te mogen chippen en identificeren.

Sinds juli 2023 is ze gestart bij Veterinair Quadrant Denderleeuw.

Rani De Schepper

Dierenartsassistente

Rani De Schepper behaalde met trots in 2022 haar bachelordiploma Agro- en biotechnologie optie dierenzorg te Roeselare. Na haar afstuderen deed ze heel wat ervaring op als dierenartsassistente door verschillende zwangerschapsvervangingen bij collega-dierenartsen. Sinds eind december 2023 vervoegt Rani ons team als dierenartsassistente.