Praktisch

Martelarenlaan 1
9200 Grembergen - Dendermonde
Maak een afspraak:
Maandag 8u30 – 19 uur
Dinsdag 8u30 – 19 uur
Woensdag 8u30 – 19 uur
Donderdag 8u30 – 19 uur
Vrijdag 8u30 – 19 uur
Zaterdag 8u30 – 12 uur
Afspraken voor consultaties en operaties: enkel telefonisch
Bestellingen van voeding en medicatie: enkel telefonisch
BEL: 052 21 40 75 MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK

Dierenartsenpraktijk Malfliet te Dendermonde

Heeft jouw trouwe viervoeter of spinnende levensgezel ergens last van? Kom langs bij dierenartsenpraktijk Malfliet.
Met ons groot hart voor dieren dragen we “passion for care” hoog in het vaandel. We verzorgen graag jouw hond, kat, konijn, cavia, hamster, rat, fret,…

Steeds welkom na afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om jouw huisdier van snuit tot staart te onderzoeken.

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Consultaties
Microscopisch onderzoek
Vaccinatie
Interne geneeskunde
Sterilisatie
Dermatologie
Castratie
Cardiologie
Tandheelkunde
Orthopedie
Weke delen chirurgie
Hospitalisatie
In huis bloedanalyse
Voedingsconsultaties en afslanking
Echografie
Bloeddrukmeeting
Radiologie
Knaagdieren
Artrosezorgprogramma

Het team van Malfliet

Onze ervaren dierenartsen en dierenartsassistenten staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

Isabel Malfliet

Isabel Malfliet

Dierenarts

Isabel is afgestudeerd in 1995. Na een jaar stage in Newcastle in Engeland voor oogaandoeningen bij hond en kat, begon Isabel te werken te Grembergen in deze praktijk. Het was haar doel de praktijk te laten uitgroeien tot een groepspraktijk en dit onder de leuze ‘Passion 4 Care’ voor kleine huisdieren!
In 2009 en 2015 werd het praktijkgebouw uitgebreid met twee bijgebouwen. Isabel is fier op haar huidige team van tien collega’s. Hierdoor kunnen er veel behandelingen aangeboden worden.

Zelf doet ze graag tandheelkunde, oogheelkunde en algemene chirurgie. Daarnaast volgt ze graag cursussen in de acupunctuur voor dieren. Naast dierenarts is ze ook fiere mama van haar dochter, Ann-Sophie. In haar vrije tijd geniet ze van wandelingen met haar hondje, een gezellige babbel, offroad rijden en salsa dansen.

Katti Feyten

Dierenarts

Katti studeerde af in 1998. Sinds januari 2006 is ze werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Malfliet. Voordien heeft ze in verschillende praktijken gewerkt en ervaring opgedaan.

Haar interesses gaan vooral uit naar konijnen en knaagdieren, cardiologie en interne geneeskunde. Hiervoor heeft ze verschillende bijscholingen gevolgd in binnen- en buitenland, o.a. 2 maand stage in Mid West Bird and Exotic Animal Hospital Illinois, USA, ESAVS exotics in Brno, ESAVS cardiology, echocardiografie cursussen (Neo Animalia, PAO RUGent), ISFM congressen over katten, e.a.

In haar vrije tijd houdt ze zich vooral bezig met haar paard, wandelen, fotografie, film, Photoshop, Final cut Pro.

Danielle Buitjels

Daniëlle Buijtels

Dierenarts

Daniëlle Buijtels behaalde in 2015 haar diploma diergeneeskunde aan de Universiteit Gent, optie kleine huisdieren. Direct na het afstuderen startte ze haar loopbaan binnen enkele éénmanspraktijken waar ze ervaring heeft opgedaan in de eerstelijns diergeneeskunde. Sinds februari 2016 versterkt ze het team van Dierenartsenpraktijk Malfliet om zich hier verder te specialiseren. Door het volgen van verscheidene bijscholingen heeft ze zich ondertussen kunnen toeleggen op verschillende vakgebieden. Ze heeft interesse in interne geneeskunde, algemene chirurgie en alternatieve geneeskunde. In haar privé doet ze niets liever dan haar Italiaans windhondje vertroetelen met een stevige wandeling. Ze gaat graag om met zowel mens als dier en geniet van sociaal contact.

Lieselot Praet

Liselot Praet

Dierenarts

In 2021 behaalde Liselot haar diploma van dierenarts, met als afstudeerrichting kleine huisdieren. Meteen daarna kon ze aan de slag in dierenartsenpraktijk Malfliet. Naast de algemene diergeneeskunde gaat haar interesse uit naar de medische beeldvorming. In haar vrije tijd vind je haar meestal terug op de trampoline als gymnast of coach en soms is ze ook eens thuis met haar vriend en katje ‘Pelouse’.

Emily

Emily Cappelle

Dierenarts

Emily behaalde haar diploma diergeneeskunde in 2018 aan de universiteit van Gent. Meteen hierna startte ze haar loopbaan met een eenjarig internship. Na deze intensieve periode was ze werkzaam in enkele praktijken, waarna ze begin 2022 het team van Dierenartsenpraktijk Malfliet vervoegde.

Emily’s interesse gaat voornamelijk uit naar de interne geneeskunde en de medische beeldvorming. Tevens staat ze ook graag klaar voor al de andere zorgen van jullie viervoeters.

Buiten de werkuren trekt Emily er graag op uit met haar geliefde Rhodesian Ridgeback.

 

Shana

Shana Van Wassenhove

Dierenarts

Shana behaalde haar diploma diergeneeskunde in 2017. Na een intensieve internshipperiode in Someren te Nederland stapte ze in de praktijk. Haar passie gaat vooral naar mensen hulp bieden bij spoed – en eerstelijnsgevallen van zowel paard als de kleine huisdieren. Shana geniet van zich meer te verdiepen in de cardiologie. In haar vrije tijd kan je haar terug vinden op een klein boerderijtje die ze met haar man en twee kindjes aan het uitbouwen is.

Amber

Amber Veranneman

Dierenarts

Amber vervoegt sinds november 2022 ons team na het doorlopen van een éénjarig internship op de faculteit te Gent. Ze studeerde in 2021 af als Dierenarts kleine huisdieren. Haar interesse gaat uit naar interne geneeskunde en spoedgevallen. In haar vrije tijd houdt ze zich vaak bezig met haar twee katjes en speelt ze ook vaak squash.

An

An Heerwegh

Praktijkcoördinator en dierenartsassistente

An is afgestudeerd in 2007 aan de Hogeschool Gent, Agro- en biotechnologie optie Dierenzorg.
Na haar eindstage bij dierenartsenpraktijk Malfliet is ze blijven werken in de praktijk. Ze is een gediplomeerd dierenartsassistente en gediplomeerd voedingsconsulente. En heeft zich voornamelijk toegespitst op patiënten met overgewicht en obesitas. Je kan in onze praktijk dan ook terecht voor een individueel  vermageringsprogramma voor uw hond of kat.

Je kan An ook regelmatig terugvinden in het operatiekwartier. Ze heeft een speciale interesse in anesthesie en zorgt voor een vlot verloop tijdens de operaties. Naast haar werk als assistente vult ze haar dagen met sporten. En  zorgt ze graag voor haar gezin en haar huisdieren: Jamie, Belleke en Muisje.

Liesbeth Haleydt

Liesbeth Haleydt

Dierenartsassistente

Onze assistente Liesbeth behaalde in 2013 haar diploma in de Agro- en biotechnologie aan Hogeschool Gent. Na enkele vervangopdrachten aan universiteit Gent: Kleine huisdieren, maakte ze in 2015 uiteindelijk haar intrede als allround dierenartsassistente bij dierenartsenpraktijk Malfliet. Tot op heden vind je haar vooral terug aan de balie of als hulp bij operaties en consultaties.
Naast haar liefde voor dieren is Liesbeth een toegewijde mama van twee vrolijke meisjes. Haar vrije tijd spendeert ze dan ook het liefste met haar gezin, alsook met familie en vrienden.

 

Lara Maenhout

Dierenartsassistente

In september 2023 startte Lara bij ons als dierenartsassistente. Van kleins af aan was ze omringd door dieren. Daarom koos ze voor de opleiding Agro- en biotechnologie afstudeerrichting: Dierenzorg te volgen aan Hogeschool Gent. Zelf heeft ze nu 3 katten en een aantal kippen.
Naast het bezig zijn met dieren, houdt ze zich in haar vrije tijd graag bezig met sporten en tuinieren.