Praktisch

Mechelsesteenweg 1062
3020 Herent
Maak een afspraak:
Maandag 9u - 19u
Dinsdag 9u - 19u
Woensdag 9u - 19u
Donderdag 9u - 19u
Vrijdag 9u - 19u
Spoedgevallen 24/7 na telefonisch contact
BEL: +32 (0) 16 29 04 79

Dierenartsenpraktijk DNA te Herent

Bij ons binnenkomen is als het ware thuiskomen. Uw dier en u moeten zich op uw gemak voelen. Onze equipe stelt alles in het werk om u te ontzorgen. De linkerkant van onze praktijk is daarom gericht op huiselijkheid, met natuurlijk een vers gezette espresso of cappuccino. De gezelligheid van de wachtkamer staat in schril contrast met de professionaliteit van het rechter gedeelte. Dit gedeelte is volledig ingericht als een klein ziekenhuis. Praktisch alle medische zorgen en operaties kunnen daar worden uitgevoerd. Een bekwaam team onder leiding van Christine Butaye verzorgt middels de modernste microchirurgie de operaties. Wij hebben een aparte honden- en kattenhospitalisatie,wat het welzijn van de patiënten ten goede komt.

Ons dierenartsencentrum is volledig uitgerust met de nieuwste, hoogwaardige, medische apparatuur. Zo kunnen wij ter plaatse een uitgebreid bloed- en urineonderzoek doen, röntgenfoto’s nemen, echo’s uitvoeren en non-invasieve analytische methodiek toepassen zoals endo- en laparoscopie.

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Bloedonderzoek
Echografie
Endoscopie
Laparoscopie
Urineonderzoek

Het team van DNA

Onze ervaren dierenartsen en dierenartsassistenten staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

Rob Lückerath

Dierenarts

Naast de eerstelijns diergeneeskunde gaat dierenarts Rob zijn interesse uit naar orthopedie. Hij volgde hiervoor reeds verscheidene opleidingen in binnen- en buitenland, onder andere de AO Master Course in Davos, Zwitserland. Tevens schrijft hij iedere week een column over dieren in Het Nieuwsblad.

Christine Butaye

Dierenarts

Christine studeerde af in 1994 aan de Universiteit van Gent. Na een tijd op haar eentje gewerkt te hebben, startte ze in 2001 de samenwerking met Rob Luckerath. Chirurgie is haar grote passie en in de loop der jaren heeft ze zich hierin verder gespecialiseerd. Zij heeft meerdere buitenlandse cursussen bij de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) gevolgd. In 2012 volgde ze ook de specialisatiecursus Ophtalmology aan de ESAVS in China. Bij haar kan u dus steeds terecht als uw huisdier een oogprobleem heeft. Minimaal invasieve chirurgie is haar sterke punt. Endoscopische operaties vormen ook een onderdeel van haar takenpakket.

Melanie van Damme

Dierenarts

Melanie studeerde af in 2017 en werd meteen deel van onze equipe. Ze houdt zich bezig met de eerstelijns diergeneeskunde en heeft bijzondere interesse in kattengedrag en -welzijn. Ze is een vastberaden dierenarts die geen schrik heeft om haar handen vuil te maken.

Lore Desagher

Dierenarts

Lore studeerde af in 2013 aan de Universiteit van Gent. Na 3 jaar in Tanzania gewerkt te hebben, verhuisde ze terug naar België en vervoegde ze in 2020 ons team. Naast de eerstelijns diergeneeskunde verdiept Lore zich graag in de dermatologie. Ze houdt ervan om met haar honden te gaan joggen.

Valérie Peeters

Dierenarts

Valérie studeerde af in 2020 en deed in datzelfde jaar ook haar afstudeerstage bij ons. Naast de eerstelijns diergeneeskunde gaat haar interesse uit naar cytologie en medische beeldvorming. Buiten het werk kan Valérie erg genieten van een mooie wandeling met haar trouwe Labrador Victor en een gezellige dag weg met vriendinnen.

Annemarie Geyskens

Assistente

Annemarie zal u hartelijk verwelkomen en neemt graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.
Ze staat de dierenartsen bij, zowel tijdens de consultaties als aan de operatietafel. Uw huisdier wordt door haar warm begeleid.

Sarah Hamels

Assistente

Sarah studeerde in 2018 af aan de hogeschool Vives te Roeselare. Ze staat in voor het onthaal en helpt de dierenartsen en gehospitaliseerde dieren waar ze kan. Organisatorisch is ze sterk aangelegd, geen enkel klusje gaat ze uit de weg.

Chloé Geerts

Assistente

In 2020 studeerde Chloé af aan de hogeschool Vives te Roeselare. ​​​​​Haar passie gaat uit naar dierenwelzijn en -zorg. Laboratoriumtesten uitvoeren, de opgenomen patiënten de nodige zorg geven en assisteren tijdens chirurgische ingrepen zijn helemaal haar ding.

Anne-Sophie Gillemont

Assistente

Anne-Sophie ontvangt jullie graag met een lach. Ze staat in voor het onthaal en helpt mee met de verzorging van de gehospitaliseerde dieren. Hier kunnen ze steeds genieten van een stevige portie Tender Loving Care. In haar vrije tijd zet ze zich in als vrijwilliger voor asielen en houdt ze ervan om lange wandelingen te maken met de honden.

Quérine Fontaine

Assistente

Quérine is de “benjamin” van het team. Al van kleins af aan wou ze bij ons werken. Haar onuitputtelijke energie zorgt voor entertainment in de praktijk. Quérine volgt de gehospitaliseerde dieren secuur op en geeft hen Tender, Love & Care. Ze werkt graag in een nette praktijk en spendeert de nodige tijd om zich hiervoor in te zetten.

Caro Vandenberghen

Dierenarts