Praktisch

Karel Alenlaan 4
3293 Kaggevinne – Diest
Maak een afspraak:
Maandag 09u00 - 19u30
Dinsdag 09u00 - 19u30
Woesndag 09u00 - 19u30
Donderdag 09u00 - 19u30
Vrijdag 9u00 -11u00 14u00 - 19u30
Zaterdag 9u00 - 12u00
Huisbezoeken zijn mogelijk. Voor noodgevallen zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.
Voeding kopen? Bestel nu via mijndieren.eu of telefonisch of via e-mail.
BEL: +32 (0) 13 32 79 59 MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK

Dierenartsenpraktijk Het Neerhof te Diest

“Ieder dier is uniek, een zin die in onze praktijk centraal staat.
We vinden een individuele benadering voor elk dier en zijn eigenaar erg belangrijk. En dus kijken we telkens naar jouw specifieke situatie. Graag leggen we uit welke keuzes er zijn en helpen je deze te maken.
Heeft je viervoeter ergens last van of zit je met vragen? Zowel met behandelingen en operaties, als met preventief advies helpt ons team je met veel plezier verder. Je kan bij ons terecht met honden, katten en kleine neerhofdieren.

Met 3 woorden bundelen wij de essentie van onze praktijk:

 • Samenwerken: iets wat we erg belangrijk vinden op meerdere vlakken.
  Binnen ons team is er een samenwerking tussen de dierenartsen en assistenten en wordt er altijd gezocht naar manieren waarop wij elk de best mogelijke zorg kunnen bieden.
  Ook met de eigenaar gaan we graag in overleg om te kijken wat mogelijk is en wat hij/zij wenst.
  Voor specifieke problematieken werken wij samen en verwijzen wij door naar onze vaste specialisten in andere praktijken.
  En samen met andere praktijken in de buurt hebben wij een wachtdienstregeling voor het weekend.
 • Zorgen: Uiteraard gaan wij volop voor de beste zorg voor uw viervoeter, maar graag nemen wij u mee in dit verhaal.
  Ook binnen ons team dragen wij zorg voor elkaar, zodat wij elke dag het beste van onszelf kunnen geven.
 • Groei: In een wereld vol vooruitgang groeien wij graag mee.
  Onze praktijk groeit maar ook onze teamleden. Zij scholen zich voortdurend bij om op de hoogte te blijven van de meest recente kennis en zo de beste zorg te kunnen geven.

 

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Bloedanalyse
Bloeddrukmeting
Castratie
Chirurgie
Consultatie
Echografie
Gedragsconsult
Hospitalisatie
Labotesten
Mankheidsonderzoeken
Microscopie
Radiografie
Sterilisatie
Tandverzorging
Urineanalyse
Vaccinatie
Voedingsadvies

Het team van Het Neerhof

Onze ervaren dierenartsen en dierenartsassistenten staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

 

Els Minsen

Dierenarts

Els is in 1994, met onderscheiding, afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. Na enkele jaren gewerkt te hebben in verschillende praktijken in België en Nederland startte ze in 1999 haar eigen praktijk in Diest. In 2004 verhuisde de praktijk naar het huidige adres en kreeg toen ook de naam Dierenartsenpraktijk “Het Neerhof”.

Els besteedt een vrij moment graag met haar man Bruno en hun 3 kinderen. Verder vind je haar meestal buiten tussen hun dieren, wandelend of in de tuin.

Expertise

 • Chirurgie
 • Gedragsconsult
 • Voedingsadvies

Sofie Weckx

Dierenarts

In 2019 studeerde Sofie, met grote onderscheiding, af aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. Al snel kwam ze in onze praktijk terecht. Niet alleen in de praktijk maar ook in haar vrije tijd houdt Sofies liefde voor dieren haar bezig. Ze is mede-oprichtster van Forrest & Friends, een dierenopvang waar meer dan 100 dieren een nieuw leven krijgen. Thuis heeft ze het gezelschap van 3 katten en 4 honden.

Expertise

 • Eerstelijns geneeskunde
 • Interne geneeskunde
 • Kleine neerhofdieren

Griet Nolmans

Dierenarts

Griet stuurde in 1989 af, met onderscheiding, aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. Ze werkte verschillende jaren in een kliniek Kleine Huisdieren te Engeland. Eens terug in België werkte ze o.a. voor de Prins Laurent stichting en was ze als dierenarts verbonden aan het dierenasiel van Sint-Truiden. Griet baatte ook jaren haar eigen kattenhotel Cats@Home uit.

Wanneer Griet niet bezig is met de zorg van onze patiëntjes brengt ze maar al te graag tijd door met haar kat, Otis, of is ze terug te vinden in de keuken.

Expertise

 • Chirurgie
 • Eerstelijns geneeskunde

Dries Cokelaere

Dierenarts

Dries is in 2020, met onderscheiding, afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. Na boeiende stages tijdens zijn opleiding kwam hij ons team vervoegen. Dries is graag sportief bezig, met fietsen als favoriete activiteit. Daarnaast kan hij enorm genieten van muziek luisteren, live of thuis, in het gezelschap van zijn kat Pili.

Expertise

 • Chirurgie
 • Preventieve dierengeneeskunde

Ineke Elsen

Dierenartsassistente

Sinds januari 2019 maakt Ineke deel uit van ons team. Ze studeerde af als leerkracht lager onderwijs maar haar liefde voor dieren maakte dat ze haar weg naar ons vond. Dit weerspiegelt zich ook in haar vrije tijd. Ze doet liefst niets anders dan tussen haar honden, kippen en paarden vertoeven of bij haar kinderen zijn.

In de praktijk kom je Ineke overal tegen, maar het vaakst vind je haar terug als helpende hand in de operatiezaal.

Ook helpt ze graag onze oudere patiënten soepeler door het leven gaan door hen te helpen tijdens een artroseconsult.

Shana Michiels

Dierenartsassistente

Shana studeerde af als orthopedagoog maar wist altijd al dat ze met dieren aan de slag zou gaan. Ze maakt deel uit van ons team sinds juli 2020. Shana houdt zich bezig met administratie en verzorgt onze sociale media, naast de overkoepelende taken.

Naast haar assistentenwerk in de praktijk werkt ze als katten- en hondengedragsbegeleider. In haar vrije tijd bakt ze graag allerlei vegan lekkers en vind je haar regelmatig op optredens. Thuis heeft ze het gezelschap van haar 2 honden en kat.

Josselien Joossens

Dierenartsassistente

Als kind groeide Josselien Joossens op op een kleine boerderij, omringd door dieren zoals geiten, kippen, paarden, honden en katten. Ondanks ze al vroeg instond voor de verzorging van de beesten, nam ze een ander pad tijdens haar studies en loopbaan. Al snel werd duidelijk dat ze de dieren miste en dus besloot Josselien begin 2022 opnieuw de boeken in te duiken tijdens haar avondopleiding dierenartsassistente. Naast dit nieuwe hoofdstuk in haar carrière heeft ze ook haar eigen boerderij.

Anneleen Muylaert

Dierenartsassistente