Praktisch

Arthur Meynneplein 6
8434 Westende
Maak een afspraak:
Maandag 9u00 - 19u00
Dinsdag 9u00 - 19u00
Woensdag 9u00 - 19u00
Donderdag 9u00 - 19u00
Vrijdag 9u00 - 19u00
Zaterdag 9u00 - 12u30
Huisbezoeken mogelijk op afspraak
Voeding kopen? Bestel nu telefonisch of kom langs in onze praktijk.
BEL: +32 (0) 58 24 02 30 MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK

Dierenartsenpraktijk Vets For Pets te Westende

Vets for pets staat al ruim 30 jaar klaar om je pluizige of harige viervoeter met de beste zorgen te omringen. We zijn blij jullie in de toekomst nog beter te kunnen bijstaan, via het grote aanbod van specialisaties binnen de Nesto groep. Jullie zijn welkom met honden, katten, konijnen, knaagdieren, pluimvee en vogels in onze praktijk te Westende, Nieuwpoort of Koksijde.

Steeds welkom na afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken voor een volledig onderzoek van je huisdier.

Bezoek ook onze andere praktijkpagina’s:

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR:
Bloedanalyse
Castratie
Chirurgie
Consultatie
Dermatologie
Echografie
Hospitalisatie
Neurologie
Orthopedie
Radiografie
Sterilisatie
Tandverzorging
Vaccinatie
Voedingsadvies

Het team van Vets For Pets Westende

Onze ervaren dierenartsen staan dagelijks paraat voor de behandeling van uw dier.

Guy Colson

Dierenarts

Guy Colson studeerde af in 1990 aan de Faculteit Diergeneeskunde Gent (keuzevak Heelkunde bij prof. Demoor). Meteen ging hij aan de slag in Koksijde waar hij samen met Suze Bogaerts een gemengde praktijk Paard/KHD kon overnemen.

Na 30 jaar is Vets for pets een gevestigde waarde in de Westhoek met zijn 3 locaties in Koksijde, Nieuwpoort en Westende.

De toetreding tot de Nesto familie zorgt voor een nieuwe wind en nieuwe uitdagingen. Daardoor zal ik me de volgende jaren naast de 1°lijns meer toe kunnen leggen op chirurgie en orthopedie.

Expertise

  • Chirurgie
  • Echografie
  • Orthopedie

Pauline De Marez

Dierenarts

Pauline De Marez behaalde in 2019 haar diploma Diergeneeskunde aan de universiteit Gent.

Na haar studie kreeg zij de kans om een roterend internship kleine huisdieren te volgen in dierenkliniek Orion te Herentals.

Daarna startte zij bij Vets for Pets waar u haar vooral in de praktijk te Nieuwpoort en Westende terug vindt.

Pauline zal zich verder verdiepen in de specialisatie neurologie en vangt in 2021 haar extra opleiding in de neurologie aan via de European school for Advanced Veterinary Studies (ESAVS).

Expertise

  • Chirurgie
  • Neurologie
  • RX beeldvorming

Céline Brugada

Dierenarts

Céline studeerde in 2019 af met grote onderscheiding aan de UGent op Kleine Huisdieren. Reeds tijdens haar studies groeide haar liefde voor de Cardiologie. Vlak na het afstuderen volgde ze aansluitend een jaar durend roterend internship aan diezelfde faculteit.Tijdens dit jaar volgde ook haar eerste publicatie in de diergeneeskundige cardiologie.

De twee jaren nadien werkte zij fulltime op de dienst Anesthesie & Analgesie van de Kleine Huisdieren op de faculteit in Merelbeke, waar zij instond voor de anesthesie en pijnbestrijding van honden en katten van alle leeftijden en rassen met heel veel verschillende aandoeningen. Ook stond zij hierbij in voor het begeleiden en opleiden van de (laatstejaars)studenten en het begeleiden van Masterproefstudenten.

Sinds begin 2022 werkt Céline fulltime voor Nesto in meerdere praktijken, oa. bij Vets for Pets en Dierenartsencentrum Kruisbos (Wezemaal). In dit jaar vatte zij ook het traject van Certificate in de Cardiologie aan bij de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) en volgde zij meerdere bijscholingen in de Cardiologie en echografie.

Zij staat jullie graag bij voor alle consulten omtrent:
-Algemene diergeneeskunde, zowel preventief als curatief
-Spoedgeneeskunde
-Cardiologisch onderzoek
-Anesthesie en pijnbestrijding
-Basischirurgie en wondzorg

Daphné Geldhof

Dierverpleegkundige

Daphné behaalde in 2022 haar diploma als dierverpleegkundige aan de Hogeschool van Gent.
Al tijdens haar studies ging ze aan de slag als o.a. dierenartsassistente en hydrotherapeut.
Na een succesvolle stage in een eerstelijnspraktijk, kon ze daar meteen starten als assistente. Gedurende deze periode ontdekte ze dat het hands-on werk meer wat voor haar was. Zo kwam ze bij Vets for Pets terecht waar haar rol als dierverpleegkundige volledig tot zijn recht kan komen.
Naast haar studies aan de hogeschool, behaalde ze ook het certificaat stralingsbescherming en mag ze zich Cat Friendly Professional noemen. Ze is gemotiveerd om verder te studeren binnen de revalidatie van honden en katten.
Daphné verzorgt de telefonie, neemt al een eerste anamnese af aan de balie en staat daarnaast ook in voor de hospitalisatie en assistentie tijdens consultaties en chirurgie.
Expertise
  • Cat Friendly Practice
  • Voedingsbegeleiding bij obesitas
  • Assistentie bij chirurgie