Nesto verwelkomt Dierenkliniek Kruisbos en Dier & Dorp

Nesto breidt verder uit met de komst van twee nieuwe partners in haar netwerk. Eén jaar na opstart, telt Nesto nu 2 dierenklinieken en 3 dierenartspraktijken goed voor 50 medewerkers.

Dierenkliniek Kruisbos

Dierenkliniek Kruisbos (Aarschotsesteenweg 320, 3111 Wezemaal) is al 17 jaar een vaste waarde in de regio Vlaams-Brabant. Het team van 7 dierenartsen, 4 freelance specialisten en 4 assistentes staan 24h/24h paraat voor haar klanten en patiënten. Dr. Johan Nackaerts draagt de fakkel over aan Nesto, waar Dr. Johan Van Ommen samen met dierenarts Katrien Bomans de verdere ontwikkeling van de kliniek zullen begeleiden. Dr. Nackaerts blijft intussen ter beschikking om al zijn kennis en expertise over te dragen, alsook operatieve ingrepen te verzorgen.

“In Nesto vond ik een partner die doet wat hij zegt met een duidelijke visie; ook het ganse team van Kruisbos staat achter de samenwerking en is enthousiast wat voor mij van groot belang is”

— Johan Nackaerts

Dierenkliniek Kruisbos ligt op 25 minuten rijden van Dierenkliniek Orion (eveneens onderdeel van het Nesto netwerk). Dierenkliniek Kruisbos richt zich voornamelijk op spoedgeneeskunde en intensieve zorgen, terwijl Dierenkliniek Orion zich voornamelijk richt op medische beeldvorming, neurologie, orthopedie en interne geneeskunde. Beide klinieken beschikken over een grote ervaring op het vlak van doorverwijs en 2de lijns diergeneeskunde. De wisselwerking tussen beide klinieken biedt veel mogelijkheden op organisatorisch en diergeneeskundig vlak; beide teams kijken uit naar een nauwe samenwerking.

Dierenartsenpraktijk Dier&Dorp

 Dr. Patsy Deheyder bouwde Dier&Dorp (Dorp 95, 2820 Bonheiden) uit tot een kwaliteitsvolle praktijk met 5 dierenartsen en 2 assistentes. De praktijk richt zich voornamelijk op preventieve diergeneeskunde en dermatologie. Dier&Dorp is volledig uitgerust op het vlak van bloedanalyse, labo, echografie, RX en hospitalisatie. De medewerkers volgen op regelmatige tijdstippen extra opleidingen in verschillende specialisaties van de diergeneeskunde. Hierdoor kunnen de meeste onderzoeken, behandelingen en chirurgieën in de praktijk zelf verzorgd worden en kan een kwalitatieve service gegarandeerd worden.

“Ik ben zeer tevreden dat de overdracht en de continuïteit van mijn praktijk gegarandeerd zijn, dankzij de steun van Nesto aan zowel Nancy als mezelf.”

— Patsy Deheyder

Nesto biedt de beste zorg

Eén jaar na opstart, heeft Nesto 2 dierenklinieken en 3 dierenartspraktijken. Met de 50 medewerkers, worden er maandelijks meer dan 3.500 consultaties verzorgd.

De samenwerking en het co-aandeelhouderschap geeft Nesto een unieke positie in België waarbij de dierenartsen zich kunnen richten op de diergeneeskundige zorgen. Nesto zorgt ondertussen voor de administratieve kant van de praktijkvoering, de uitwerking van projecten en ondersteunt de dierenartsen op het vlak van het personeelsbeleid en de persoonlijke professionele (wetenschappelijke) groei.

Benieuwd naar onze aanpak en voordelen?

Contacteer ons vrijblijvend:

Gregory Vroninks, Directeur Expansie

info@nesto.be

+32 (0)3 37 60 785